siltanosturit teollisuusnosturit
Logo

Teollisuus- ja siltanosturit
vaativiin olosuhteisiin

Teollisuudessa on monenlaisia nostotarpeita, joihin löydät ketterän ja luotettavan ratkaisun meiltä teollisuuden eri aloille ja tarpeisiin. Toimitamme ne tarvittaessa jopa räätälöitynä.

Teollisuus- ja siltanosturit

Toimimme Suomessa maahantuojana laadukkaille saksalaisille ABUS-nostureille. ABUS on Euroopan suurin siltanostureiden valmistaja ja kaikki nosturit valmistetaan Saksassa. Energiatehokkaat nosturit ovat elinkaarikustannusten ja älykkäiden toimintojensa osalta ylivoimainen valinta. Laadukkaat nosturit varmistavat tuotannon tehokkuuden aina 120 tonnin nostokykyyn asti.

Erikois- ja prosessinosturit

Erikoisnostureiden puolella edustamme saksalaisia Stahl-nostureita. Stahl CraneSystems on maailmanlaajuinen nostimien, nosturiosien sekä nostoratkaisujen suunnittelija ja valmistaja. Yli 140 vuotta vanha yritys on johtava valmistaja räjähdysvaarallisten tilojen nosturiratkaisuissa. Stahl tarjoaa markkinoiden laajimman ja täydellisimmän erikoisnostureiden tuotevalikoiman.

Älykkäät nosturit

Älykkäät ratkaisumme nostureiden elinkaarenhallinnassa tukevat tiedolla johtamista. Nostureiden etävalvontapalvelun avulla pidämme asiakkaamme ajan tasalla esimerkiksi tulevista nosturihuolloista ja niiden ajankohdista, jotka perustuvat nosturin todelliseen käyttöön ja nostoihin.

KP Cranes -liiketoimintamme hoitaa työt ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti.