Logo
menu

Siltanosturit

Paras ratkaisu vaativiin nostoihin ja laajoille työskentelyalueille ovat jopa 120 tonnin nostokyvylliset ABUS-siltanosturit.

Yksipalkkinen siltanosturi

arrow_forward

ABUS yksipalkkiset siltanosturit takaavat optimaalisen materiaalivirran tilanteissa, joissa tilankäytön on oltava tehokasta. Näin on esimerkiksi tuotantolaitoksissa ja varastoissa, joissa on rajallisesti tilaa nosturijärjestelmille. ABUS yksipalkkiset siltanosturit voidaan toimittaa valssatuilla palkeilla tai hitsatuilla kotelopalkeilla. Erilaisten pääpalkin liitäntäversioiden ansiosta jokainen nosturityyppi voidaan optimoida korkeuden minimoimiseksi, jotta koukku saadaan mahdollisimman ylös.

Nostokyky 16 tonniin asti

Jänneväli jopa 39 metriä

Soveltuu hyvin mataliin tiloihin

Koukku saadaan sijoitettua mahdollisimman korkealle

Kaksipalkkinen siltanosturi

arrow_forward

ABUS kaksipalkkisen siltanosturin enimmäiskapasiteetti voi olla jopa 120 tonnia. Nostureita voidaan toimittaa monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin.  Nostureiden monipuoliset ominaisuudet varmistavat turvalliset ja tehokkaat nostot.  Esimerkiksi nosturien suurempien nopeuksien, huoltotasojen, kävelysilloilla varustettujen vaunujen ja apunostinratkaisuiden toteuttaminen on erittäin joustavaa.

Nostokyky 120 tonniin asti

Jänneväli voi olla jopa 40 metriä

Nosturissa useita turvallisuutta ja tehokkuutta parantavia ominaisuuksia

Suuret pitkittäiset ja poikittaiset liikenopeudet ovat mahdollisia

Riippuvarakenteinen siltanosturi

arrow_forward

ABUS riippuvarakenteiset siltanosturit tarjoavat ratkaisuja sovelluskohteisiin, joissa nosturin kiskot on asennettu vapaasti seisovan rakenteen tai rakennuksen pylväiden sijaan kattoihin. Optimaalinen ulottuma sivulle mahdollistaa rakennuksen leveyden käytön mahdollisimman tehokkaasti.

Nostokyky jopa 8 tn asti

Jänneväli voi olla jopa 25 metriä

Rakennuksen leveys otetaan sivusuunnassa käyttöön tehokkaasti

Seinäkonsolinosturi

arrow_forward

ABUS-seinäkonsolinosturit kulkevat omilla nostinradoillaan rakennuksen keskitasolla siltanostureiden alapuolella. Ne ovat ihanteellinen ratkaisu useiden työpisteiden kattamiseksi yhdellä nosturilla. ABUSin EWL-tyyppisten seinäkonsolinosturien puominpituus voi olla jopa 12 metriä ja niiden nostokapasiteetti voi olla jopa 5 tonnia.

Kuorma maksimissaan 5 tn

Jänneväli maksimissaan 12 m

Mahdollistaa oman ajoradan käytön toisessa tasossa toisen nosturityypin alapuolella

Ihanteellinen nostoratkaisu useimmille työpisteille

Yhteyshenkilöt

Ilkka Petäjistö
Myyntipäällikkö
phone050 048 8478
Juuso Haapala
Juuso Haapala
Myyntipäällikkö
phone044 762 2562
Tomi Kämäräinen
Tomi Kämäräinen
Myyntipäällikkö
phone044 762 2583