3000 tapaturmatonta päivää

Yli 8 vuotta ilman yhtään tapaturmaa. Kesäkuun 29. päivänä tuli Oulun nosturiyksikössämme täyteen 3000 tapaturmatonta päivää. Se on pitkä aika, joka vaatii jatkuvaa ja suunnitelmallista toimintaa turvallisuuden eteen.

Konepajatyöt veivät mukanaan

Sen piti olla vain yksi kesä, kun Ana tuli Outokummulle vuonna 1995 kesätöihin. Melkein kolme vuosikymmentä myöhemmin hän naureskelee iloisesti eläkkeensä kynnyksellä, että voisi hyvin vielä tehdä yhden vuosikymmenen lisää töitä.

Eettisyys kaiken keskiössä

Lähtökohtaisesti kaikki yritykset haluavat toimia oikein kaikkia lakeja ja määräyksiä noudattaen, sekä ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. Luonnollisesti perusajatuksena on myös se, että henkilöstö sitoutuu samoihin arvoihin ja toimintaperiaatteisiin, sekä toimii käytännössä niiden mukaisesti.

Sähkötyöt ja nosturit kiehtovat edelleen

Nostureiden parissa ei ole samanlaisia päiviä ja työn vaihtelevuus viehättää. 17 vuotta sitten Tuomo Takaluomasta tuli nosturiasentaja ja KP-ServicePartnerilla hän on työskennellyt 11 vuotta. Kolmiosaisen KP:n konkarit juttusarjan viimeisessä osassa tutustumme Tuomon työuraan.