ketjunostimet teollisuusnosturit
Logo
menu

Ketjunostimet

Työpisteissä päivittäisessä käytössä olevien ketjunostimien on oltava kestäviä sekä luotettavia ja niiden huoltotarpeen on oltava vähäinen. Matalarakenteisten sähköisten ABUS-ketjunostimien ABUCompact-mallisarja tarjoaa ratkaisuja aina 4 tonnin nostokapasiteettiin asti. Nostimien rakenne on tunnettua ABUS-laatua. Modulaarinen rakenne mahdollistaa suuren nostonopeusalueen aina 20 m/min nopeuteen asti ja nostokorkeus voi olla jopa 50 metriä.

Ominaisuudet

ABUS sähköisissä ketjunostimissa on matala rakenne, tarkka nosto sekä jarrun pitkä huoltoväli. Kaikkiin ABUS-ketjunostimiin on saatavilla myös ABUliner-taajuusmuuttajalla portaaton nopeudensäätö noston ja siirron liikkeille sekä tarkka nopeuden hallinta. Tämä sopii erityisesti herkkien tuotteiden, kuten lasin tai keramiikan, tai pitkien ja isojen kuormien sujuvaan käsittelyyn.

ABUliner mahdollistaa myös tarkan paikannuksen hankaliin kokoonpano- ja liitostöihin. Lisäturvallisuuden vuoksi taajuusmuuttajassa on elektroninen sammutusjärjestelmä, jossa on kaksi ohjelmoitavaa pysäytyskohtaa.

Tarkkuusnostot, luistokytkin ja pikaliittimet samoin kuin toimivaksi havaittu kokojen GM2, GM4 ja GM6 suoraohjaus kuuluvat olennaisena osana vakiokokoonpanoon.

siltanosturi ABUCompact GMC

ABUCompact GMC (100 kg/200 kg)

arrow_forward

ABUCompact GMC:n virransyöttöön riittää normaali 230 V:n pistokeliitäntä. Pienen painonsa ansiosta GMC soveltuu erityisen hyvin liikkuvaan käyttöön. GMC on saatavana yksi- tai kaksiketjuisena ja sen nostokapasiteetti voi olla jopa 100 kg/200 kg. Nostonopeus on portaattomasti säädettävissä. Käyttökelpoinen nostokorkeus voi olla jopa 20 m/10 m.

ABUCompact GM2 siltanosturi

ABUCompact GM2 (320 kg/630 kg)

arrow_forward

ABUCompact GM2 on saatavana yksi- tai kaksiketjuisena. GM2:n nostokapasiteetti voi olla jopa 320 kg/630 kg. Nostokorkeus voi olla jopa 32 m/16 m. Nostokapasiteetista riippuen käytettävissä on eri nostonopeuksia.

placeholder

ABUCompact GM4 (630 kg/1,25 tn)

arrow_forward

ABUCompact GM4 on saatavana yksi- tai kaksiketjuisena. GM4:n nostokapasiteetti voi olla jopa 630 kg/1,25 tn. Nostokorkeus voi olla jopa 50 m/25 m. Nostokapasiteetista riippuen käytettävissä on eri nostonopeuksia.

siltanosturi ABUCompact GM6

ABUCompact GM6 (1,25 tn/2,5 tn)

arrow_forward

ABUCompact GM6 on saatavana yksi- tai kaksiketjuisena. GM6:n nostokapasiteetti voi olla jopa 1,25 tn/2,5 tn. Nostokorkeus voi olla jopa 35 m/17,5 m. Nostokapasiteetista riippuen käytettävissä on eri nostonopeuksia.

siltanosturi ABUCompact GM8

ABUCompact GM8 (2 tn/4 tn)

arrow_forward

ABUCompact GM8 on saatavana yksi- tai kaksiketjuisena. GM8:n nostokapasiteetti voi olla jopa 2 tn/4 tn. Nostokorkeus voi olla jopa 32 m/16 m. Nostokapasiteetista riippuen käytettävissä on eri nostonopeuksia. ABUCompact GM8:n vakiovarusteena on 48 V:n elektroninen ohjausyksikkö.

Kysy lisää yhteyshenkilöiltämme

henkilökuva
Juuso Haapala
Myyntipäällikkö
phone044 762 2562
henkilökuva
Ilkka Petäjistö
Myyntipäällikkö
phone050 048 8478