teollisuusnosturi kevytnosturijärjestelmä
Logo
menu

Kevytnosturijärjestelmät

ABUS HB-nosturijärjestelmä muodostuu rakennemoduuleista, jotka mahdollistavat materiaalivirroille sopivat kokonaisratkaisut. Se on asennettavissa lähes kaikentyyppisiin halleihin ja tilaratkaisuihin. Kevytnosturijärjestelmä mahdollistaa luotettavan kiinnityksen hyvin erilaisiin kattorakenteisiin.

ABUS HB-nosturijärjestelmä on yksi kehittyneemmistä materiaalien käsittely- ja nostoratkaisuista. Se yhdistää kustannustehokkaasti ketjunostimen tehokkuuden ja siltanosturin liikkuvuuden.

siltanosturi kevytnosturijärjestelmä

1-nostinrata

arrow_forward

ABUS-yksipalkkinosturi on tarkoitettu erityisesti kuormien nostamiseen paikallisesti, sekä niiden siirtämiseen pitkittäissuunnassa pisteestä pisteeseen. Kaarevien radan osien ansiosta nosturi pystyy siirtymään rakennuksessa tarkasti tarpeiden mukaisesti. Työpisteet voidaan tarpeen mukaan yhdistää tällä tavalla tai nosturi voidaan mukauttaa koneiden yksilöllisen sijainnin mukaan.

siltanosturi 2-nostinrata ZSB

2-nostinrata

arrow_forward

Kaksi nostinrataa ripustetaan rinnakkain ABUS 2-nostinradaksi ja nosturi ripustetaan nostinratojen väliin. Kuormat jakaantuvat tasaisemmin, jolloin rakennuksen rakenteiden kuormitus on pienempi. Jänneväliä on mahdollista kasvattaa.

siltanosturi yksipalkkinen EHB

Yksipalkkinen nosturi

arrow_forward

ABUS yksipalkkinen nosturi EHB on yksinkertaisin HB-järjestelmäratkaisu, jolla materiaalien käsittely eri kohdissa rakennusta voidaan ratkaista. Kahden nostinradan ja yhden nosturipalkin yksinkertaisen rakenteen ansiosta EHB on erittäin kevyt nosturi. Tämä helpottaa EHB:n siirtämistä manuaalisesti ja se on ihanteellinen ratkaisu kevytrakenteisiin rakennuksiin, joiden kantavuus on pieni.

siltanosturi matalarakenteinen yksipalkkinen EHB-X

Matalarakenteinen yksipalkkinen nosturi

arrow_forward

Matalarakenteinen yksipalkkinen nosturi (EHB-X) soveltuu rakennuksiin, jotka ovat liian matalia yksipalkkiselle nosturille (EHB). Yksipalkkisen nosturin nosturipalkki ei kulje nostinradan alapuolella, vaan niiden välissä. Nosturin kokonaiskorkeus on sama kuin yhden profiilin korkeus, joka kasvattaa nostokorkeutta huomattavasti. Siitä voi olla suurta hyötyä, jos korkeita koneita pitää siirtää nosturin toiminta-alueella.

siltanosturi kaksipalkkinen ZHB

Kaksipalkkinen siltanosturi

arrow_forward

Kaksipalkkinen siltanosturi ZHB on ratkaisu silloin, kun raskaita kuormia pitää siirtää pitkiä matkoja. ZHB:ssä on pitkä jänneväli. Lisäksi ABUS-ketjunostin on ripustettu nosturipalkkien väliin, jolloin nostokorkeus on optimaalinen.

siltanosturi matalarakenteinen kaksipalkkinen ZHB-X

Matalarakenteinen kaksipalkkinen nosturi

arrow_forward

Matalarakenteinen kaksipalkkinen nosturi (ZHB-X) soveltuu rakennuksiin, jotka ovat liian matalia kaksipalkkiselle siltanosturille (ZHB). Tämän kaksipalkkisen nosturin nosturipalkki ei kulje nostinratojen alapuolella, vaan niiden välissä. Nosturin kokonaiskorkeus on sama kuin yhden profiilin korkeus ja se kasvattaa nostokorkeutta huomattavasti. Tästä saattaa olla suurta hyötyä, jos korkeita koneita pitää siirtää nosturin toiminta-alueella.

siltanosturi kaksipalkkinen 3 radalla ZHB-3

Kaksipalkkinosturi kolmella radalla

arrow_forward

Kolmella radalla kulkeva ZHB-3 -kaksipalkkinen nosturi näyttää, miten esteet voidaan ylittää. Kaksipalkkinen nosturi on ripustettu kolmen nostinradan varaan. Se mahdollistaa erittäin pitkät jännevälit, jolloin nosturilla voidaan kattaa suuria lattiapinta-aloja.

siltanosturi yksipalkkinen I-palkkirataan EHB-I

Yksipalkkinosturi I-palkkirataan

arrow_forward

Yksipalkkinosturi ABUS EHB-I on erinomainen ratkaisu silloin, kun materiaalikuljetuksia pitää hoitaa rakennuksissa, joissa on jo valmiina nostinradalle sopivalla etäisyydellä olevat I-palkit. Kevyt nosturipalkki koostuu ontosta profiilista, joka soveltuu liikkumaan suoraan I-palkkien muodostamalla nostinradalla, kun siihen yhdistetään kaksi palkin alapuolella liikkuvaa vaunua.

siltanosturi kaksipalkkien I-palkkirataan ZHB-I

Kaksipalkkinosturi I-palkkirataan

arrow_forward

Kaksipalkkinosturi ZHB-I on hyvä ratkaisu silloin, kun raskaita kuormia pitää siirtää pitkiä matkoja. ZHB-I:n nosturipalkit ovat myös pitkiä. Nosturi kulkee suoraan I-palkkien muodostamalla nostinradalla. Lisäksi ABUS-ketjunostin on ripustettu nosturipalkkien väliin, jolloin nostokorkeus on optimaalinen.

siltanosturi ABUS pukkinoturi siirrettävä

ABUS siirrettävät pukkinosturit

arrow_forward

ABUS-pukkinosturi tekee sähköisestä ketjunostimesta liikuteltavan ja mahdollistaa raskaiden kappaleiden liikuttelun. Tarvittaessa pukkinosturi on helposti siirrettävissä ja myös purettavissa. Pukkinosturin leveys määräytyy nostokuorman mukaan.

  • Max. kuorma | Max. leveys
  • 250 kg | 7 900 mm
  • 500 kg | 7 000 mm
  • 800 kg | 6 500 mm
  • 1 000 kg | 6 300 mm
  • 1 250 kg | 5 650 mm
  • 1 600 kg | 5 000 mm
  • 2 000 kg | 4 000 mm

Nostokyky jopa 2000kg

Korkeus jopa 5 metriä

Kysy lisää yhteyshenkilöiltämme

henkilökuva
Ilkka Petäjistö
Myyntipäällikkö
phone050 048 8478
henkilökuva
Juuso Haapala
Myyntipäällikkö
phone044 762 2562