kunnossapito teollisuusnosturit siltanosturit

Palvelumme
teollisuuden tarpeisiin

Melkein kaksikymmentä vuotta sitten vuonna 2003 perustettiin suomalainen perheyritys nimeltä KP-ServicePartner Oy. Liiketoimintamme on laajentunut vuosien varrella ja henkilöstön määrä on myös kasvanut. Palveluksessamme on noin 100 kunnossapitoalan ammattilaista yli kymmenellä paikkakunnalla. Pääkonttorimme sijaitsee Siilinjärvellä.

Olemme keskittyneet ABUS- ja Stahl-teollisuusnostureiden myyntiin sekä kaikkien nosturivalmistajien nostureiden tarkastukseen ja elinkaaripalveluihin. Osaamisemme ytimessä on edelleen tuotantolaitosten kunnossapito, josta kaikki sai alkunsa, sekä erilaiset huollot, korjaukset, varaosat, projektit ja seisokit.

Vahvuuksiamme ovat aito asiakaslähtöisyys, vankka ammattitaito, laaja-alainen palvelutarjonta sekä laadukkaat tuotteet. Pyrimme aina löytämään asiakkaallemme yksilöllisen ja parhaan mahdollisen ratkaisun kuhunkin tilanteeseen.

Henkilöstömme ammattitaito ja -ylpeys sekä joustavuus on yksi kulmakivistämme. Toimintaamme tukevat virtaviivainen organisaatiorakenne sekä tiivis yhteistyö kumppaneidemme kanssa. Monet kotimaiset teollisuusalojen yritykset ovat asiakkaitamme.

Turvallisuus on meille ykkösasia ja tavoitteenamme on nolla tapaturmaa. Vastuullisuus näkyy asenteissamme ja käytännön työssämme. Meillä työskentelevillä ammattilaisilla ja erikoisosaajilla on aina voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit sekä ensiapukoulutus. Riskien tunnistamisella, toiminnan suunnittelulla ja käytännön toimenpitellä pyritään ehkäisemään riskien toteutumista.