siltanosturi keskustelu

Palvelumme
teollisuuden tarpeisiin

Haluamme olle edelläkävijöitä ja tarjoamme asiakkaillemme ketterän, kustannustehokkaan sekä kestävää kehitystä tukevan vaihtoehdon. Valikoistamme löytyvät teollisuus- ja siltanosturit sekä kaikkien nosturivalmistajien nosturitarkastukset, elinkaaripalvelut ja etäkunnonvalvonta. Vahvuuksiamme ovat aito asiakaslähtöisyys, vankka ammattitaito, laaja-alainen palvelutarjonta sekä laadukkaat tuotteet. Pyrimme aina löytämään asiakkaallemme yksilöllisen ja parhaan mahdollisen ratkaisun kuhunkin tilanteeseen.

Teollisuus- ja siltanosturit

Toimimme Suomessa maahantuojana laadukkaille saksalaisille ABUS-nostureille, joka on Euroopan suurin siltanostureiden valmistaja. Energiatehokkaat siltanosturit ovat elinkaarikustannusten ja älykkäiden  toimintojensa osalta ylivoimainen valinta. Prosessi- ja erikoisnostureiden osalta saksalaiset Stahl-nosturit ovat erinomainen valinta.

Teollisuuden kunnossapito

Osaamisemme ytimessä on edelleen tuotantolaitosten kunnossapito, joka painottuu rakennusteollisuuden puolelle. Asiakkaamme voivat hyödyntää ammattiosaamistamme mm. erilaisissa huolloissa, korjauksissa, varaosatilauksissa, projekteissa ja seisokeissa.

Tietoa meistä

Olemme vuonna 2003 perustettu perheyritys, joka on kerännyt osaamistaan yli 20 vuoden ajan. Liiketoimintamme on laajentunut vuosien varrella ja henkilöstön määrä on myös kasvanut. Palveluksessamme on noin 100 kunnossapitoalan ammattilaista neljällätoista eri paikkakunnalla. Pääkonttorimme sijaitsee Siilinjärvellä. Olemme sitoutuneet toimimaan eettisesti ja vastuullisesti kestävää kehitystä tukien sekä yhdenvertaisuuden ja syrjimättömyyden periaatteiden mukaisesti.

Liiketoimintamme ydin

Henkilöstömme ammattitaito ja -ylpeys sekä joustavuus on yksi kulmakivistämme. Toimintaamme tukevat virtaviivainen organisaatiorakenne sekä tiivis yhteistyö kumppaneidemme kanssa. Monet kotimaiset teollisuusalojen yritykset ovat asiakkaitamme.

Turvallisuus on meille ykkösasia ja tavoitteenamme on nolla tapaturmaa. Vastuullisuus näkyy asenteissamme ja käytännön työssämme. Meillä työskentelevillä ammattilaisilla ja erikoisosaajilla on aina voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit sekä ensiapukoulutus. Riskien tunnistamisella, toiminnan suunnittelulla ja käytännön toimenpitellä pyritään ehkäisemään riskien toteutumista.

Kunnossapidon hyötymalli

Olemme kehittäneet kunnossapidon hyötymallia kotimaiselle teollisuudelle, joka tukee tuotantovarmuuden kasvua, energian ja raaka-aineiden säästöä sekä parantaa lopputuotteen kustannustehokkuutta. Hyötymalliin kuuluvan älykkään käytön- ja kunnonvalvontajärjestelmän integrointi tuotantokoneisiin mahdollistaa pidemmän elinkaaren ikääntyvälle konekannalle.

Hankkeen aikana kehitettyä osaamista on jo hyödynnetty onnistuneesti usealla asiakkaalla. Olemme mm. kehittäneet tuotantolaitteiden kulutusosien tiedonkeruun mahdollistavan järjestelmän, jonka avulla on asiakkaan kunnossapitoa on tehostettu käytännössä. Lisäksi kehittämämme integrointijärjestelmän kautta tiedonsiirto onnistuu niin sisäisiin kuin asiakkaidenkin järjestelmiin. Asiakkaiden tarvekartoitukseen perustuva ja liiketoiminnoissamme käyttöönotettu laitetarkastustyökalumme on tehostanut raportointia sekä lisännyt läpinäkyvyyttä asiakkaan suuntaan.