teollisuusnosturi kääntöpuominosturi
Logo
menu

Kääntöpuominosturit

ABUS-kääntöpuominosturit ovat joustava ratkaisu työpisteisiin.

Tiimityöskentely yhdistää yksilöiden voimavarat. Tehokkaat ABUS-kääntöpuominosturit hoitavat tehtävänsä tiimissä luotettavasti ja vähentävät käyttäjiensä työkuormaa. ABUSin laaja kääntöpuominosturivalikoima tarjoaa joustavia ja kustannustehokkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja moniin eri työvaiheisiin. Ne voidaan räätälöidä yksilöllisesti asennuksen ja nostimen tyypistä aina erityisvaatimuksiin soveltuviin nostureihin asti, noudattaen ABUSin korkeaa laatua.

Nosturit pystyvät napin painalluksella käsittelemään tarkasti ja vaivattomasti jopa 6,3 tonnin kuormia – joko asennettuina omiin pylväisiinsä, seiniin tai valmiina oleviin jalustoihin. ABUS-kääntöpuominostureilla nostaminen on helpompaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa – oli kyse koneiden lastaamisesta, raskaiden työkalujen vaihtamisesta tai työkappaleiden siirtämisestä pöydille käsittelyä varten.

Kaikkiin kääntöpuominostureihin saatavilla myös ABUliner-taajuusmuuttajalla portaaton nopeudensäätö noston ja siirron liikkeille sekä tarkka nopeuden hallinta. Tämä sopii erityisesti herkkien tuotteiden, kuten lasin tai keramiikan, tai pitkien, isojen kuormien sujuvaan käsittelyyn.

ABUliner mahdollistaa myös tarkan paikannuksen hankaliin kokoonpano- ja liitostöihin. Lisäturvallisuuden vuoksi taajuusmuuttajassa on elektroninen sammutusjärjestelmä, jossa on kaksi ohjelmoitavaa pysäytyskohtaa.

Pylväspuominosturi

arrow_forward

Pylväspuominosturi (LS) on suunniteltu asennettavaksi seisomaan vapaasti lattialla. Työpisteeseen sijoitettavan nosturin kääntöalue on 270°, puomin pituus on jopa 7 metriä ja turvallinen nostokyky yltää jopa 1 tonniinPysäyttimet mahdollistavat kääntöalueen mukauttamisen yksilöllisiin tarpeisiin.

Puominosturi 270°

arrow_forward

Pylväspuominosturi (LSX) on suunniteltu asennettavaksi seisomaan vapaasti lattialla. Työpisteeseen sijoitettavan nosturin kääntöalue on 270°, puomin pituus on jopa 7 metriä ja turvallinen nostokyky yltää 0,5 tonniin.

Puominosturi 360°

arrow_forward

Pylväspuominosturi (VS) on tarkoitettu asennettavaksi seisomaan vapaasti lattialla. Työpisteeseen sijoitettavan nosturin kääntöalue on 360°, puomin pituus on jopa 10 metriä ja turvallinen nostokyky yltää 6,3 tonniinMatala rakenne mahdollistaa koukun tuomisen ylös, jolloin käytettävissä oleva tila on optimaalisessa käytössä.

Seinäpuominosturi (max 1000kg)

arrow_forward

Seinäpuominosturi (LW) on suunniteltu asennettavaksi seinään tai valmiina olevaan jalustaan. Työpisteeseen sijoitettavan nosturin kääntöalue on 180°, puomin pituus on jopa 7 metriä ja turvallinen nostokyky yltää yhteen (1) tonniin.

Seinäpuominosturi (max 500kg)

arrow_forward

Seinäpuominosturi LWX on suunniteltu asennettavaksi seinään tai valmiina olevaan jalustaan. Työpisteeseen sijoitettavan nosturin kääntöalue on 180°, puomin pituus on jopa 7 metriä ja turvallinen nostokyky yltää 0,5 tonniin.

Seinäpuominosturi (max 5000kg)

arrow_forward

Seinäpuominosturi (VW) on suunniteltu asennettavaksi seinään tai valmiina olevaan jalustaan. Työpisteeseen sijoitettavan nosturin kääntöalue on 180°, puomin pituus on jopa 10 metriä ja nostokyky yltää jopa 5 tonniin. Seinäpuominosturi VW:n rakenne mahdollistaa rakennuksen tilan optimaalisen käytön niin, että kuormaa voidaan siirtää mahdollisimman suurella nostokorkeudella.

Juuso Haapala
Juuso Haapala
Myyntipäällikkö
phone044 762 2562
Ilkka Petäjistö
Myyntipäällikkö
phone050 048 8478