siltanosturi nostovaunu
Logo
menu

Nostovaunut
siltanostureille

ABUS sähkötoimiset köysinostimet ovat siltanosturijärjestelmiemme tärkein osa erittäin raskaita kuormia käsiteltäessä. Tämän vuoksi moottori, jarrut ja vaihteisto sekä sähköosat ja elektroniikka on suunniteltu kestämään luotettavasti pitkään.

Vakiovarusteena on hidasnosto ja hidassiirto, joilla voidaan säätää voimaa ja nopeutta erittäin tarkasti. Yhtenäinen rakenne, huoltoystävällisyys ja käytännölliset sähköpikaliittimet tekevät ABUS sähkötoimisista köysinostimista erittäin käyttäjäystävällisiä.

Nostokyky ABUS-nostimien valikoimasta ulottuu yhdestä tonnista jopa 120 tonniin. ABUS-nostovaunuja on saatavilla matalarakenteisena mallina sekä useita eri mitoitusvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

siltanosturi yksipalkkinen nostinvaunu

Yksipalkkisen siltanosturin nostinvaunu

arrow_forward

Yksipalkkisen siltanosturin nostinvaunussa on yhtenäinen ja kompakti rakenne. Nostokyky on 1–16 tonnia ja kaksi napavaihtomoottoria, joissa vetotapa suoraan akselilta. Poikittainen vaunu on säädettävissä erilaisten laipan leveyksien mukaan ja sitä voi käyttää myös yksipalkkisten siltanostureiden standardipalkeille.

siltanosturi riippuvarakenteinen nostinvaunu

Riippuvarakenteisen siltanosturin nostinvaunu

arrow_forward

Yksipalkkisen siltanosturin nostinvaunu, jossa on kaksi U-tyypin vaunua, mahdollistaa suuren nostokapasiteetin ja pitkät nostokorkeudet. Sen nostokyky 6,3–25 tonnia. Nostovaunun siirto onnistuu suoraan akselilta ilman avovälitystä. Tätä nostinta käyttäen siltanosturit, joiden nostokapasiteetit ovat suurempia, mutta jännevälit pienempiä, voidaan suunnitella yksipalkkisiksi siltanostureiksi.

siltanosturi sivulta nostava yksipalkkinen nostin

Sivulta nostava yksipalkkisen siltanosturin nostin

arrow_forward

Koukku saadaan mahdollisimman ylös käyttämällä sivulta nostavaa nostinta, jonka koukku sijaitsee nosturipalkin vieressä. Nostokyky on 1–10 tonnia. Rakennusinvestoinneissa saadaan kustannustehokkuutta, kun nosturin koukku saadaan optimaalisimpaan sijaintiin mahdollisimman korkealle.

siltanosturi kaksipalkkinen perusvaunu

Kaksipalkkisen siltanosturin perusnostinvaunu

arrow_forward

Pienikokoinen kaksipalkkinen nostinvaunu soveltuu siltanostureiden keskikokoisiin nostoihin aina 63 tonniin asti. Kiertyvät päätykannattimet varmistavat kaikkien neljän pyörän varman kosketuksen rataan. Nostimen vaunussa on kaksi suorakäyttöistä siirtomoottoria.

siltanosturi matalarakenteinen nostovaunu kaksipalkkinen

Matalarakenteinen nostovaunu kaksipalkkiselle siltanosturille

arrow_forward

Nostinta päätykannattimien välissä kannattava poikittaispalkki on nivelletty, toisin kuin perusnostinvaunun (D-tyyppi) yksikössä. Nostimen korkeus on näin ollen mahdollisimman pieni ja se on tarpeen silloin, kun siltanosturin yläpuolella on vain vähän tilaa.

siltanosturi erikoismatala nostivaunu 2-palkkiselle

Erikoismatala nostinvaunu kaksipalkkiselle siltanosturille

arrow_forward

Kompakti nostinvaunu riittää nostokyvyltään 40 tonniin asti kaksipalkkisessa siltanosturissa. Erittäin matala rakenne, jossa vaijerirummun akseli on liikesuuntaan nähden poikittain. Nivelletyt päätykannattimet varmistavat kaikkien neljän pyörän kosketuksen rataan ja kahteen suorakäyttöiseen siirtomoottoriin.

siltanosturi kaksoiskoneisto 2- palkkinen nostinvaunu

Kaksoiskoneistolla varustettu kaksipalkkisen siltanosturin nostinvaunu

arrow_forward

Kompakti kahdella nostimella varustettu nostinvaunu siltanosturiin, jopa 120 tonnin turvalliselle hyötykuormalle nivelöidyillä päätykannattimilla. Niillä varmistetaan kaikkien neljän pyörän positiivinen kosketus rataan ja kahteen suorakäyttöiseen siirtomoottoriin.

siltanosturi matalarakenteinen nostovaunu kaksoiskoneistolla

Matalarakenteinen siltanosturin nostovaunu kaksoiskoneistolla

arrow_forward

Matalarakenteinen kompakti kahdella nostimella varustettu nostinvaunu sopii kohteisiin, joissa on vähän tilaa siltanosturin yläpuolella. Päätykannattimet on nivelöity, joilla varmistetaan kaikkien neljän pyörän tasainen kosketus rataan. Nostokyky on aina 80 tn asti.

Kysy lisää yhteyshenkilöiltämme

henkilökuva
Ilkka Petäjistö
Myyntipäällikkö
phone050 048 8478
henkilökuva
Juuso Haapala
Myyntipäällikkö
phone044 762 2562