Luontevana jatkona nykyiselle tuote- ja palvelutarjonnallemme, olemme kehittäneet KP Parts -varaosapalvelutoiminnan vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin.

− Tavoitteenamme on toimittaa joustavasti laadukkaat vara- ja kulutusosat asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan, kertoo toimitusjohtaja Pekko Herola.

Vara- ja kulutusosat betoniteollisuuteen

Ontelovalukoneen varaosia ja varaosasarjoja on saatavilla esimerkiksi laattatyypin mukaan eri koneille. Yli 20 vuoden kokemuksemme betoniteollisuudesta takaa ammattitaitoisen palvelun.

Lisäksi KP Partsin pitkän kehitystyön tulos näkyy hyvin ontelovalukoneen syöttöruuvien kulutuskestävyydessä. Testien tulokset näyttävät niiden kestävän kulutusta jopa 30 % paremmin kuin muut tuotteet markkinoilla.

− Kulutuskestävyyden parantaminen ja laitteen hyvä tuotantotehokkuus ovat olleet kehitystyömme tavoitteena, KP Partsin liiketoimintajohtaja Aki Miettunen jatkaa.

− Toimitamme ontelovalukoneen varaosat ja varaosasarjat sekä alkuperäisosina että paremman kulutuskestävyyden omavalmisteosina suoraan Vantaan varastoltamme.

Siltanosturiin varaosat

Teollisuusnostureiden varaosat ovat olleet osa tuotevalikoimaamme jo pitkään, koska ne ovat kriittinen osa nosturin toimintaa ja elinkaarta. Toimitamme nosturi- ja laitevalmistajan varaosat useimpiin teollisuusnostureihin.

− Lisäksi toimitamme korvaavia, alkuperäislaatua vastaavia varaosia nostureille KP Parts -varaosapalvelumme kautta, Pekko Herola kertoo.