Vahterus Oy ja KP-ServicePartner Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen koskien 12-15 siltanosturin toimitusta. Nosturit tulevat Kalantiin rakennettavaan uuteen tehdaslaajennukseen, ja ne toimitetaan viiden vuoden aikana Vahteruksen omissa brändiväreissä.

Toimitettavien siltanostureiden määrä vaihtelee vuosittain, ja nostureiden asennukset toteuttaa paikallinen yhteistyökumppanimme JTS Lift Service Oy.

− Meillä on tällä hetkellä 34 ABUS-siltanosturia tehtaalla, ja olemme olleet tyytyväisiä. Hinta-laatusuhde on kohdallaan, sekä huoltojen kustannustehokkuus on hyvä, teknologiapäällikkö Sami Kunvik kertoo valinnan perusteista.

− Ja jos lasketaan mukaan kaikki ketjunostimet ja kääntöpuominosturit, niin Abuksen nostureita on tehtaalla 109 kappaletta, Kunvik jatkaa myhäillen.

ABUS Cranes on hyvä ja laadukas merkki. Vuosikymmenten varrella se on onnistunut vakuuttamaan asiakkaan sekä saavuttamaan luottamuksen arvoisen aseman Vahteruksella, toteaa KP-ServicePartnerin myyntipäällikkö Juuso Haapala tyytyväisenä.


Lyhyesti

Vahterus on hitsatun levylämmönsiirrinteknologian kehittäjä ja markkinajohtaja. Vuonna 1990 perustettu perheyritys työllistää 600 henkilöä Suomessa ja toimipisteissään Yhdysvalloissa, Kiinassa, Iso-Britanniassa, Saksassa ja Ruotsissa. Vahteruksen suunnittelemia ja valmistamia levylämmönsiirtimiä käytetään yli 50 maassa energia-, prosessi ja kemianteollisuuden sekä kylmätekniikan sovelluksissa.

KP-ServicePartner Oy toimii maahantuojana teollisuus- ja siltanostureille (ABUS) sekä erikois- ja prosessinostureille (Stahl) lisävarusteet mukaan lukien. Lisäksi tarjonnasta löytyvät joustavasti myös kaikkien nosturivalmistajien elinkaari- ja huoltopalvelut, nosturitarkastukset sekä rakennusteollisuuden tuotantolaitosten kunnossapito. KP-ServicePartner Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen perheyhtiö, joka toimii Suomessa 14 paikkakunnalla työllistäen noin 100 alan ammattilaista.


Lisätiedot

Sami Kunvik, teknologiapäällikkö, Vahterus Oy, puh. 0400 475 727

Pekko Herola, toimitusjohtaja, KP-ServicePartner Oy, puh. 044 762 2401