nostovaunu teollisuusnosturi
Logo
menu

Nostovaunut

ABUS sähkötoimiset köysinostimet ovat nosturijärjestelmiemme tärkein osa erittäin raskaita kuormia käsiteltäessä. Tämän vuoksi moottori, jarrut ja vaihteisto sekä sähköosat ja elektroniikka on suunniteltu kestämään luotettavasti pitkään.

Vakiovarusteena on hidasnosto ja hidassiirto, joilla voidaan säätää voimaa ja nopeutta erittäin tarkasti. Yhtenäinen rakenne, huoltoystävällisyys ja käytännölliset sähköpikaliittimet tekevät ABUS sähkötoimisista köysinostimista erittäin käyttäjäystävällisiä.

Nostokyky ABUS-nostimien valikoimasta ulottuu 1 tonnista jopa 120 tonniin. ABUS-nostovaunuja on saatavilla matalarakenteisena mallina sekä useita eri mitoitusvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Yksipalkkinosturin nostinvaunu

arrow_forward

Yksipalkkinosturin nostinvaunussa on yhtenäinen ja kompakti rakenne. Nostokyky on 1–16 tonnia ja kaksi napavaihtomoottoria, joissa vetotapa suoraan akselilta. Poikittainen vaunu on säädettävissä erilaisten laipan leveyksien mukaanja sitä voi käyttää myös yksipalkkinostureiden standardipalkeille.

Riippuvarakenteinen nostinvaunu

arrow_forward

Yksipalkkinosturin nostinvaunu, jossa on kaksi U-tyypin vaunua, mahdollistaa suuren nostokapasiteetin ja pitkät nostokorkeudet. Sen nostokyky 6,3–25 tonnia. Nostovaunun siirto onnistuu suoraan akselilta ilman avovälitystä. Tätä nostinta käyttäen nosturit, joiden nostokapasiteetit ovat suurempia, mutta jännevälit pienempiä, voidaan suunnitella yksipalkkisiksi nostureiksi.

Sivulta nostava yksipalkkinosturin nostin

arrow_forward

Koukku saadaan mahdollisimman ylös käyttämällä sivulta nostavaa nostinta, jonka koukku sijaitsee nosturipalkin vieressä. Nostokyky on 1–10 tonnia. Rakennusinvestoinneissa saadaan kustannustehokkuutta, kun nosturin koukku saadaan optimaalisimpaan sijaintiin mahdollisimman korkealle.

Kaksipalkkinosturin perusnostinvaunu

arrow_forward

Pienikokoinen kaksipalkkinen nostinvaunu soveltuu keskikokoisiin nostoihin aina 63 tonniin asti. Kiertyvät päätykannattimet varmistavat kaikkien neljän pyörän varman kosketuksen rataan. Nostimen vaunussa on kaksi suorakäyttöistä siirtomoottoria.

Matalarakenteinen nostovaunu kaksipalkkinostureille

arrow_forward

Nostinta päätykannattimien välissä kannattava poikittaispalkki on nivelletty, toisin kuin perusnostinvaunun (D-tyyppi) yksikössä. Nostimen korkeus on näin ollen mahdollisimman pieni ja se on tarpeen silloin, kun nosturin yläpuolella on vain vähän tilaa.

ABUS erikoismatala nostinvaunu kaksipalkkinostureille rakenne DQA

Erikoismatala nostinvaunu kaksipalkkinostureille

arrow_forward

Kompakti nostinvaunu riittää nostokyvyltään 40 tonniin asti. Erittäin matala rakenne, jossa vaijerirummun akseli on liikesuuntaan nähden poikittain. Nivelletyt päätykannattimet varmistavat kaikkien neljän pyörän kosketuksen rataan ja kahteen suorakäyttöiseen siirtomoottoriin.

ABUS kaksoiskoneistolla varustettu kaksipalkkinosturin nostinvaunu rakenne-Z

Kaksoiskoneistolla varustettu kaksipalkkinosturin nostinvaunu

arrow_forward

Kompakti kahdella nostimella varustettu nostinvaunu 120 tonnin turvalliselle hyötykuormalle nivelöidyillä päätykannattimilla, joilla varmistetaan kaikkien neljän pyörän positiivinen kosketus rataan ja kahteen suorakäyttöiseen siirtomoottoriin.

Matalarakenteinen nostovaunu kaksoiskoneistolla

arrow_forward

Matalarakenteinen kompakti kahdella nostimella varustettu nostinvaunu sopii kohteisiin, joissa on vähän tilaa nosturin yläpuolella. Päätykannattimet on nivelöity, joilla varmistetaan kaikkien neljän pyörän tasainen kosketus rataan.  Nostokyky on aina 80 tn asti.

Ilkka Petäjistö
Myyntipäällikkö
phone050 048 8478
Juuso Haapala
Juuso Haapala
Myyntipäällikkö
phone044 762 2562