Betset ja KP-ServicePartner ovat allekirjoittaneet nostureiden elinkaaripalveluita koskevan valtakunnallisen sopimuksen.

Sopimus KP-ServicePartnerin kanssa kattaa Betsetin kahdeksan (8) tehdasta ympäri Suomen, joissa on yhteensä noin 100 nostolaitetta. KP-ServicePartner vastaa 1.3.2024 alkaen Betsetin nostureiden vuositarkastuksista sekä huolto- ja korjauspalveluista.

− Tuotantoympäristömme ei ole nostureille helpoin mahdollinen ja siksi onkin tärkeää varmistaa nostureiden jatkuva käyttövarmuus. Kaipaamme toimittajalta myös nopeaa ja laadukasta palvelua, kertoo Betsetin tuotantojohtaja Jarmo Puoliväli.

− Olemme tyytyväisiä, että jatkossa saamme nostureiden elinkaaripalveluiden kautta myös paremman ennustettavuuden nostureiden käytettävyydestä sekä läpinäkyvyyden kustannuksiin, Betsetin kunnossapitopäällikkö Paavo Lahtinen jatkaa.

− Nosturit ovat Betsetille erittäin tuotantokriittisiä laitteita ja tavoitteenamme on mahdollistaa häiriötön tuotanto. Laajan ammattitaidon ja palvelutarjontamme kautta olemme varmasti hyvä ja luotettava kumppani, toteaa Juha Jauhiainen, joka toimii KP Crane Inspections -liiketoiminnan johtajana.

Lyhyesti

Betset-yhtiöt on kokenut betonirakentamisen ammattilainen, joka toimittaa rakentajille valmisbetonit, betonielementit, betonirungot, betoniseinät ja betonilaatat laaja-alaisesti ympäri Suomea.

KP-ServicePartner Oy toimii maahantuojana teollisuus- ja siltanostureille (ABUS) sekä erikois- ja prosessinostureille (Stahl) lisävarusteet mukaan lukien. Lisäksi tarjonnasta löytyvät joustavasti myös kaikkien nosturivalmistajien elinkaari- ja huoltopalvelut, nosturitarkastukset sekä rakennusteollisuuden tuotantolaitosten kunnossapito. KP-ServicePartner Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen perheyhtiö, joka toimii Suomessa 14 paikkakunnalla työllistäen noin 100 alan ammattilaista.

Lisätiedot

Jarmo Puoliväli, tuotantojohtaja, Betset Oy, puh. 0403434377
Paavo Lahtinen, kunnossapitopäällikkö, Betset Oy, puh. 0403434372

Juha Jauhiainen, liiketoimintajohtaja, KP-ServicePartner Oy, puh. 044 762 2550