TKM TTT Finland Oy ja KP-ServicePartner Oy ovat allekirjoittaneet nostureiden tarkastus- ja huoltopalveluita koskevan sopimuksen. Sopimus KP-ServicePartnerin kanssa kattaa TKM TTT Finland Oy:n Toijalan tehtaan nostolaitteet, joita on yhteensä yli 70.

KP-ServicePartner vastaa jatkossa TKM TTT Finland Oy:n nostureiden vuositarkastuksista sekä huolto- ja korjauspalveluista.

− Viime vuonna KP-ServicePartner oli meidän aiemman toimijamme sijaisena, ja heidän osaamisensa vakuutti meidät. Halusimme aloittaa laajemman yhteistyön virallisesti, ja siirtää heidän vastuulleen kaikki nostureiden elinkaaripalvelut, kunnossapitopäällikkö Tero Sorvari toteaa.

− Meillä on alueella monia muitakin asiakaskohteita ja uskon, että asiakkaamme hyötyvät vahvasta läsnäolostamme, kertoo Juha Jauhiainen, joka toimii KP Crane Inspections -liiketoiminnan johtajana.


TKM Group on perheyritys, joka on toimittanut jo yli 100 vuoden ajan laadukkaita ja kestäviä tuotteita ja palveluita. TKM on paljon enemmän kuin terien valmistaja. Maailmanlaajuisen markkinajohtajan tavoitteena on kehittää tehokkaita työkaluja ja ratkaisuja. TKM on lähellä asiakasta 12 toimipisteen ja 850 henkilön voimin. TKM TTT Finland Oy sijaitsee Akaan Toijalassa ja tekee teriä pääasiassa paperi- ja metsäteollisuuteen noin 120 henkilön voimin.

KP-ServicePartner Oy toimii maahantuojana teollisuus- ja siltanostureille (ABUS) sekä erikois- ja prosessinostureille (Stahl) lisävarusteet mukaan lukien. Lisäksi tarjonnasta löytyvät joustavasti myös kaikkien nosturivalmistajien elinkaari- ja huoltopalvelut, nosturitarkastukset sekä rakennusteollisuuden tuotantolaitosten kunnossapito. KP-ServicePartner Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen perheyhtiö, joka toimii Suomessa 14 paikkakunnalla työllistäen noin 100 alan ammattilaista.


Lisätiedot

Tero Sorvari, kunnossapitopäällikkö, TKM TTT Finland Oy, puh. 050 511 5040
Juha Jauhiainen, liiketoimintajohtaja, KP-ServicePartner Oy, puh. 044 762 2550