Kevään ajan KP-ServicePartnerilla on työskennelty projektin eteen, jossa nykyistä brändiä on kirkastettu ja verkkosivut on uudistettu kokonaan. Tavoitteena projektilla on ollut palveluiden selkeyttäminen ja sivuston parempi käytettävyys vierailijoille.

KP-ServicePartnerin palvelutarjonta on jatkossa selkeästi jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen. Se varmistaa sen, että tarjontamme ja toimintamme ovat selkeitä asiakasrajapinnassa. KP Cranes, KP Crane Inspections ja KP Service -nimiset liiketoimintamme palvelevat jatkossakin saumattomasti KP:n asiakkaita ja verkkosivu-uudistuksemme tukee tätä jakoa.

− Lyhenne KP tuntuu vakiintuneen myös asiakkaiden suussa, joten oli luontevaa johtaa siitä liiketoiminta-alueille nimet, jotka ovat linjassa yrityksen nimen kanssa, toteaa toimitusjohtaja Pekko Herola.

− Jatkossakin henkilöstömme rautainen ammattitaito ja laadukkaat tuotteet varmistavat tyytyväisen asiakkaan, Herola jatkaa tyytyväisenä.

Suorat linjat ja selkeät värit

Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä KP:n brändiä kirkastettiin ja päivitettiin, sekä jokaiselle kolmelle liiketoiminnalle luotiin omat logot. Uudistuksessa kunnioitettiin melkein 20 vuotta vanhaa logoa ja sinistä väriä, mutta rinnalle tuotiin voimakkaat elementit ja suorat linjat.

KP-ServicePartner on toiminut ABUS-nostureiden maahantuojana jo vuodesta 2016 alkaen. Olemme vuosien varrella laajentaneet teollisuusnostureiden puolella myös muihin merkkeihin ja palveluihin. Luonnollista oli, että nostureiden puolelle tuotiin sinisen värin rinnalle ABUS-nostureista tuttu keltainen.

Yksinkertainen, selkeä ja voimakas visuaalinen ilme näkyy uusilla verkkosivuilla kuvastaen KP-ServicePartnerin vuosikymmenten aikana kasvatettua ammattitaitoa.

− Asiakkaan näkökulmasta tavoitteenamme uudistuksessa on helpottaa halutun palvelun tai tuotteen löytyminen mahdollisimman helposti, kiteyttää Herola uudistuksen tavoitetta.